Печатна реклама и Предпечатна подготовка

Предлагаме печатна реклама и предпечатна подготовка за изделия от хартия: визитки, дипляни, флаери, каталози, списания и много други. Печат и предпечатна подготовка върху текстил: тениски, флагове и тенти и печат върху сувенири: химикалки запалки, тефтери, ключодържатели и други.


 • Печат върху хартиен носител

  Печат върху хартия

  Широка гама от идеи и дизайнерски решения. Изработваме визитки, флаери, дипляни, брошури, каталози, книги, постери и много други.

 • Печат върху сувенири

  Печат върху сувенири

  Сувенирите могат да бъдат пишещи средства, ключодържатели, запалки, моливи, чадъри, визитници, бизнес комплекти в различни комбинации с подаръчни кутии, календар-бележници, текстилни ленти за баджове, тематични сувенири с всякаква форма и цвят.

 • Печат върху текстил

  Печат върху текстил

  Изключително предпочитано, промоционално представяне на бранд, събитие, кауза. Практичен подарък или униформено облекло. Предлагаме всякакъв вид текстилни изделия на български и чуждестранни производители.

 • Печат на опаковки

  Печат върху опаковки

  Проектираме и изработваме опаковки за всякакъв вид продукти. Серийно производство и по индивидуален дизайн. Торбички от хартия и PVC, кутии за храна, различни опаковки за течности, лекарства, етикети с различна форма, метализирани фолиа за блистери и други.

Защо печатна реклама?

Това са всички проекти в рекламата, реализирани и отпечатани на различни медии с практически неограничен размер. Според формата, тиража и материалите върху които се печата, могат да се използват различни видове машини. Всяка от машините е с различна технология и със своите предимства и недостатъци. Това е изключително важен момент в материализирането на идеите, които трябва да получат професионална реализация. Ако се прецени правилно как и къде да се реализират, различните проекти, могат да се оптимизират като бюджет и въздействие. Ние предлагаме професионален и обоснован съвет как да се случат най-добре нещата, а вие избирате.