Онлайн реклама

Рекламна Агенция Яйцето предлага пълно маркетингово обслужване за вашия бранд. Предлагаме SEO оптимизация, AdWords реклама, Facebook маркетинг и Мейл маркетинг.


 • SEO оптимизация

  SEO оптимизация

  SEO оптимизацията е един от най-силните маркетинг инструменти в онлайн маркетинга. Успешната оптимизация е въпрос на много усърдие и правилно познаване на алгоритмите на търсещите машини. Свържете се с нас за консултация от сертифицирани експерти

 • Adwords реклама

  AdWords реклама

  AdWords рекламата е най-бързият начин да се позиционираш сред първите 3 резултата при търсене в Google. Заплаща се на клик и е отличен избор за стартиращи бизнеси.

 • Маркетинг в социалните мрежи

  Маркетинг в социалните мрежи

  Предлагаме професионална поддръжка на Facebook страници и профили, Google + страници и други. Управление и оптимизация на реклами в социалните мрежи. Бъдете там, където са и вашите клиенти.

Какви услуги предлагаме

SEO оптимизацията е ключов маркетингов инструмент за вашия бизнес. Правилната оптимизация на сайта ви може да увеличи продажбите на вашите услуги или продукти много кратно. Ние предлагаме качествена оптимизация за търсачки, която гарантирано ще изстреля вашия бизнес сред водещите в неговия отрасъл. Предлагаме On Page оптимизация, която е задължителна за правилното класиране на сайта ви по търсените ключови думи. Link Building и Content marketing-a са съществени елементи за добрата позиция на сайта.

AdWords рекламата е най-лесния и бърз начин да се позиционирате сред първите 3 резултата мигновенно. Настройката на една кампания отнема от няколко часа до няколко дни и веднага вашият сайт ще е в топ 3. Препоръчително е да се използва за нови сайтове без натрупан авторитет, както и в силно конкуренти ниши. Нашия екип от сертифицирани Adwords експерти ще ви посъветва и ще избере най-правилната стратегия за реклама на вашия сайт.

Facebook стана огромна част от нашето ежедневие и почти всеки човек има профил в социалната мрежа. Маркетингът в социалните мрежи е мощен инструмент за натрупване на brand awareness, като резултатите отново могат да бъдат много бързи. Рекламна агенция Яйцето предлага управление на Facebook страници или платени реклами в социалната мрежи.