2-SVESHT.jpg

5 интересни идеи за корпоративни рекламни подаръци и сувенири

С наближаването на Коледните празници започваме все по-често да мислим какво да подарим на най-уважаваните от нас клиенти и контрагенти. Този процес в повечето случаи е много труден, защото трябва да измислим нещо, което да бъде едновременно интересно, иновативно, запомнящо се и разбира се, достатъчно рекламно, за да напомня за вас.
Точно в този момент, когато сте напълно блокирали ние ще се притечем на помощ. Представяме ви нашите 5 идеи за интересни и запомнящи се рекламни подаръци за Коледа.

1. ЕКО саксийка

Един от последните хитове на пазара на рекламните сувенири са ЕКО саксийките с различни семена. Идеята е много иновативна и е перфектна за брандиран рекламен сувенир. Площта, на която може да сложите логото си или дори някакво послание е достатъчно голяма. Самата идея на този сувенир е хората да „сглобят“ сами своето растение и да го засадят, тогава, когато за тях е удобно. Предлага се с различни видове семена, както и с различни цветове опаковки. Самите саксийки са направени от специален пресован материал, който е БИО. Засаждането отнема около 2 минути и не се изисква нищо специално, а споменът за вас остава постоянно в офиса или вкъщи. Цената на една саксийка започва от 5 лв. и зависи от дизайна и цветността.

2. Дървени магнити с персонален дизайн

Второто ни предложение също е един от хитовете на пазара тази Коледна кампания. Магнитите са правят по снимка или по дизайн на клиента. Като пример можем да дадем хотел в Пампорово, с който работим. За Новогодишните празници те поръчаха за подаръци на техните гости магнитчета с изображение – фасадата на хотела. Успехът е бил страхотен, като не е нужно да напомняме, че много хора обичат да си купуват магнити от местата, които посетят и да ги поставят на хладилниците. Подобен рекламен сувенир, който да бъде брандиран с вашето лого е подарък, който ще направи голямо впечатление на вашите колеги и корпоративни партньори.

3. Курабийки с пожелания

Срахотна идея да разчупим обстановката в нашия офис. Те не са точно рекламни сувенири, но могат да се използват като коледен подарък за колегите, с които работите. Пожеланията вътре могат да бъдат стандартни, но могат да бъдат и персонализирани, като това е огромно поле за творчество. Текстът може да бъде свързан с вашата сфера на дейсност. Много идейно е да съобразите броя на курабийките с броя на служителите на фирма партньор и да ги изпратите, като фирмен Коледен подарък. Изненадате им ще бъде голяма, а отзвука в социалните мрежи неизбежен! Много добре знаем колко модерно да снимаме късметчетата, които ни подаряват заедно с кафето и да ги споделяме във Фейсбук.

4. Персонализирано медче или сладко

 

Уникална идея за рекламен сувенир, особено ако фирмата ни е в сферата на хранителната индустрия. Малко медче около 15 гр. с дизайн на опаковката, който да напомня за вашият бранд и дейността ви. Това малко бижу, повярвайте ми ще седи на рафта в офиса на партньорите ви много дълго време, защото никой няма да му се иска да развали красивият му дизайн. Нека не забравяме, че медът е продукт, който не се разваля и няма срок на годност, така че не се притеснявайте.

5. Свещ с уникален дизайн

Ето и последната ни идея. Уникална свещ с персонален дизайн. Можем да направим карвинг свещ във формата на вашето лого или на вашия продукт, с можем и да сложим красив бадж на самата свещ. Ефектът е страхотен, защото, както всички знаем свещите много често са част от интериорния дизайн и по-рядко се ползват по предназначение. Отваряме скоба и се надяваме да не ни спират тока, защото иначе готиният ни рекламен сувенир няма да може да краси офиса или дома на нашите клиенти и партньори.

Това определено не са всичките жокери, които имаме по ръкавите. Ще се радваме да се свържете с нас и заедно да помислим за най-удачния и готин подарък или сувенир, който може да подарите на вашите клиенти, партньори или колеги.

Пиши ни, обади ни се или просто ела да опиташ нашето ароматно кафе!

 

Мели

Мели се занимава с всичко в агенцията! Тя може да изобрази вашите идеи на малкия екран и междувременно да ви направи вкусно и ароматно кафе. Интересува се от йога и обича животните (не само тези вкъщи)